AlwaysBeMobile.com
Home Ons bedrijf Onze merken Corporate responsibility Nieuws Contact
Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter Nederland is dé merkonafhankelijke hyperspecialist in banden en velgen voor alle soorten voertuigen. Van alle merken, typen en bouwjaren. Of het nu gaat om personen- en bestelwagens of recreatie- en bedrijfsvoertuigen. Met ruim 182 vestigingen is Profile Tyrecenter altijd dichtbij.

Hyperspecialist
Profile Tyrecenter biedt gespecialiseerde bandenservice voor alle soorten voertuigen en beschikt over een zeer breed assortiment aan bandenmerken: A -merken, B -merken en huismerken. Onze formule is uniek door ons onafhankelijk advies, hoogstpersoonlijke service en de 24/7 online diensten. Profile Tyrecenter biedt naast banden en velgen ook compleet auto-onderhoud en APK voor personen- en bestelwagens. Alle vestigingen van Profile Tyrecenter in Nederland zijn gecertificeerd door de VACO, de branchevereniging voor de banden- en wielenbranche.

Marktleider
In zowel de consumentenmarkt als de lease- en fleetmarkt is Profile Tyrecenter Nederland onbetwist marktleider op het gebied van zomer- en winterbanden en velgen.

Ambities
De ambitie van Profile Tyrecenter Nederland is om het landelijke netwerk van hyperspecialisten uit te breiden naar 250 vestigingen. Daarnaast willen wij de verwachtingen van onze klanten blijvend overtreffen. Daarom blijven we innoveren met verrassende serviceconcepten. Profile Tyrecenter heeft ook de ambitie om haar aandeel in de lease- en fleetmarkt verder uit te breiden.

FEITEN
• Jaar van oprichting: 1989
• Aantal vestigingen: 185
• Aantal medewerkers: 2.000

Certificering
ISO 9001 is een internationaal kwaliteitscertificaat dat Profile Tyrecenter al vele jaren voert. Hiermee onderstreept de hyperspecialist dat relaties kunnen rekenen op een transparante en hoogwaardige dienstverlening. Het kwaliteitssysteem is helemaal ingericht naar de normen van ISO 9001. Alle vestigingen werken volgens één kwaliteitshandboek. Een extra waarborg voor uniforme dienstverlening bij alle vestigingen. In 2001 is het door Profile Tyrecenter begeerde certificaat toegekend door Lloyds.
 
NFV Franchise Awards 2012
Profile Tyrecenter is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2012. Op 29 mei overhandigde voormalig premier Jan-Peter Balkenende de prestigieuze vakprijs aan Harm Nieboer, directeur van Profile Tyrecenter. De NFV Franchise Trofee is een erkenning van de branche voor de samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid van de formule. De vakjury was lovend over de toegevoegde waarde aan de franchisenemers, de ICT-systemen en de innovaties van de hyperspecialist in banden en velgen.
 

www.profiletyrecenter.nl   LinkedIn Twitter YouTube  undefined

Profile Tyrecenter Belgium

Sinds 1996 is Profile Tyrecenter ook actief in België. Profile Tyrecenter Belgium is met 40 vestigingen actief in Vlaanderen en heeft een forse groei doorgemaakt in de zakelijke lease- en fleetmarkt met merkonafhankelijke bandenservicecontraten. Dankzij de samenwerking met Passione Pneu in Wallonië stevent Profile Tyrecenter Belgium af op marktleiderschap in België.

Profile Tyrecenter Belgium richtte in 2007 samen met Passion Pneu de organisatie CarMasters op. Dit is hét netwerk van professionele bandenspecialisten in België en Luxemburg.

Hyperspecialist

Profile Tyrecenter Belgium is de Hyperspecialist voor bandenservice van alle soorten voertuigen en beschikt over een zeer breed assortiment aan bandenmerken; A-merken, B-Merken en Huismerken. Kenmerkend voor Profile Tyreceneter Belgium is de klantvriendelijkheid en vakmanschap. De leaserijder kan voor de beste bandenservice terecht bij CarMasters. Uiteraard kan men daar rekeken op dezelfde vakkannis en unieke service van Profile Tyrecenter Belgium.

Ambities

De ambitie van Profile Tyrecenter Belgium is om het landelijke netwerk van bandenservicebedrijven uit te breiden naar 125 vestigingen. Hierbij streven we naar marktleiderschap. Daarnaast willen wij de verwachtingen van onze klanten blijvend overtreffen. Daarom blijven we innoveren met verrassende (online) concepten. Profile Tyrecenter Belgium wil ook haar aandeel in de zakelijke markt verder uitbeiden.

 

FEITEN

  • Jaar van oprichting  : 1996
  • Aantal vestigingen   : 41   (Profile Tyrecenter Belgium)
  • Aantal vestigingen   : 102 (CarMasters)
  • Gedelegeerd bestuurder: Jean-Louis Weemaes

 

© 2013 The Alwaysbemobile Company. All rights reserved.   Contact /  Sitemap /  Privacy Policy /  Websites Language: NL/ EN Werken bij The Alwaysbemobile Company